• Zero καραμελες 32gr,x12τεμ βουτυρου
  • Zero καραμελες 32gr,x12τεμ βουτυρου

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ βουτυρου

Οι Zero καραμέλες της εταιρίας βουτύρου είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να τις αγοράσετε ξανά και ξανά. Με την απαλή γεύση του βουτύρου και την τέλεια γλυκύτητα των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τις Zero καραμέλες βουτύρου!
34518
5201583086169
11,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΤΙΝΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 280ml - (GC-31)

Ανανεωτικό, κομψό και λειτουργικό, το διαφανές ποτήρι μαρτίνι 280ml (GC-31) είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των κοκτέιλ. Με το μοντέρνο του design και την εκλεπτυσμένη υφή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά με στυλ και διαχρονική κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κόσμο των κοκτέιλ!
Τιμή 3,78 €

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

TESORI EAU DE TOILETTE DRAGON FLOWER 100ml

Το TESORI EAU DE TOILETTE DRAGON FLOWER 100ml είναι ένα μοναδικό άρωμα που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και την εκλεπτυσμένη μυστικότητά του. Η αισθησιακή αρωματική σύνθεσή του σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο φαντασίας και ονείρων. Αποκτήστε το TESORI EAU DE TOILETTE DRAGON FLOWER 100ml και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Τιμή 4,59 €

Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005

Ανανεωτικό παγοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος για κάθε ψυγείο. Διατηρεί τον πάγο σας ανανεωμένο και δροσερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακή κουζίνα και για κάθε επαγγελματική χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δροσερά ποτά όλη μέρα!
Τιμή 4,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr! Με την απίστευτη γεύση του καρπουζιού και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό - η μόνη δυσκολία θα είναι να σταματήσετε να το τρώτε!
Τιμή 13,16 €

Tasty κακάο σε σκόνη 125gr

Κακάο σε σκόνη, της εταιρίας Tasty Coffee. Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου. Ως σκόνη, γίνεται με την άλεση των σπόρων κακάο και την αφαίρεση του βούτυρου από τα πικρά στερεά κομμάτια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε πολυφαινόλες. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Αυτό που τραβάει την προσοχή στο κακάο από διατροφικής άποψης είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος. Συσκευασία των 125gr.

Τιμή 1,12 €

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 0,74 €

Καρυδοσπάστης μεταλλικός με έλασμα και ξύλινο χερούλι

Αυτός ο μεταλλικός καρυδοσπάστης είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το ξύλινο χερούλι του προσφέρει άνετη λαβή και εύκολη χρήση. Ξεχάστε τον παλιό τρόπο ανοίγματος καρυδιών και απολαύστε την εύκολη και γρήγορη διαδικασία με αυτόν τον εκπληκτικό καρυδοσπάστη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των καρυδιών.
Τιμή 3,83 €