• ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX L PRACTIC
  • ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX L PRACTIC

ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX L PRACTIC

48308
5203399300231
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle nesquik κακάο σακουλάκι 200gr

Στιγμιαίο ρόφημα κακάο με προσθήκη βιταμινών C & D. Ενισχύει τη διατροφική αξία του γάλακτος, χαρίζοντάς του παράλληλα μια υπέροχη σοκολατένια γεύση που κάνει το πρωινό απόλαυση.

Τιμή 1,92 €

My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ

Μωρομάντηλα ασφαλή για τον καθαρισμό και την αποφυγή των ερεθισμών της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Προσφέρουν φυσική φροντίδα και μια αίσθηση φρεσκάδας, ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση από την 1η μέρα.

Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στη βόλτα ή την εκδρομή προσφέροντας άμεση φρεσκάδα στο μωρό σας αλλά και σε εσάς, χάρη στην πρακτική τους συσκευασία.

Τιμή 0,90 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark κλασική 90gr

Mε υπέροχη γεύση κακάο, από σπόρους εξαιρετικής ποιότητας, με την υπογραφή της μοναδικής εταιρείας στην Ελλάδα, που ελέγχει όλη την παραγωγική διαδικασία της σοκολάτας, από τον σπόρο του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν. Μια σοκολάτα υψηλών απαιτήσεων, πέρα από κάθε προσδοκία.

Τιμή 2,17 €

Bianchi coffee espresso gold αλεσμένος καφές 250gr

Ο Bianchi Espresso Gold είναι ένας αναζωογονητικός αλεσμένος καφές με έντονο άρωμα και γεύση που θα σας κερδίσει. Η συσκευασία του περιέχει 250gr καφέ και είναι ιδανική για χρήση σε εσπρέσο μηχανές ή φίλτρου. Απολαύστε τον Bianchi Espresso Gold και απολαύστε μια πλούσια και αρωματική εμπειρία καφέ.

Τιμή 4,92 €

Simba σκυλοτροφή κροκέτα κοτόπουλο 4kg

Πλήρης ξηρά τροφή συντήρησης για σκύλους όλων των φυλών με γεύση κοτόπουλο.

Συστατικά: Δημητριακά, κρέας και υποπροϊόντα κρέατος (min.4,1% κοτόπουλο), λαχανικά, λίπη και έλαια, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία.

Τιμή 6,37 €