• KLINEX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΛΕΜΟΝΙ 1+1ΔΩΡΟ 1L
  • KLINEX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΛΕΜΟΝΙ 1+1ΔΩΡΟ 1L

KLINEX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΛΕΜΟΝΙ 1+1ΔΩΡΟ 1L

49803
8720182578990
3,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE NESQUIK CRUNCHY BROWNIE 300gr.

Το NESTLE NESQUIK CRUNCHY BROWNIE 300gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα κερδίσει την αγάπη σας από την πρώτη μπουκιά. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και υφής, αυτό το brownie θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια για μια γλυκιά στιγμή χαλάρωσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,82 €

Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα

Αναβαθμίστε το παιχνίδι της μπασκέτας σας με τη Φωτεινή Μπασκέτα με Μουσική Ζαχαρωτά! Δώστε έναν νέο ρυθμό στο παιχνίδι σας και απολαύστε τη μουσική ενώ παίζετε. Με τα λαμπερά χρώματα και τα γλυκά ζαχαρωτά, αυτή η μπασκέτα θα φέρει τη διασκέδαση στο επόμενο επίπεδο. Αποκτήστε τη δική σας Φωτεινή Μπασκέτα με Μουσική Ζαχαρωτά τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
Τιμή 2,50 €

ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI) είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με τον συνδυασμό της έξυπνης τεχνολογίας και του φωτεινού σχεδιασμού, η τροφή του φίλου σας θα παραμένει φρέσκια και ασφαλής. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη δυνατή διατροφή με το ΚΥΚΛΩΨ ΔΟΧΕΙΟ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ 1lit. - (SMART & LUMI). Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην υγεία και ευεξία του κατοικιδίου
Τιμή 5,28 €

NIVEA GEL ΞΥΡΙΣΜ. ΑΣΠΡΟΣ 200ml

Το NIVEA GEL ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΣΠΡΟΣ 200ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα απαλό και εύκολο ξύρισμα. Αποκτήστε το NIVEA GEL ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΣΠΡΟΣ 200ml σήμερα και απολαύστε μια απόλυτα αποτελεσματική εμπειρία ξυρίσματος!
Τιμή 4,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Quaker νιφάδες βρώμης σε μεταλλικό κουτί 500gr

Αρχίστε τη μέρα σας με ένα μπολ Βρόμης. Ζεστό ή κρύο, προσθέστε φρέσκα φρούτα, τραγανούς ξηρούς καρπούς, μέλι ή και κομμάτια σοκολάτας και απολαύστε το! Μην ξεχνάτε ότι τα Quaker μπορούν να γίνουν ένα γευστικό και υγιεινό συστατικό αλμυρών ή γλυκών πιάτων.

Τιμή 2,19 €

Arion food χαλβάς με κακάο 400gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Arion food χαλβά με κακάο 400gr. Ένα νόστιμο επιδόρπιο που θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την αυθεντικότητά του. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Arion food χαλβά με κακάο 400gr.
Τιμή 2,98 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €

Μεσημβρία οινοποιητική βασιλική ρετσίνα λευκό 500ml

Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10°C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.

Τιμή 2,40 €