• LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 840ML 40ΜΕΖ GELSOMINO SCARLATTO JASMINE
  • LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 840ML 40ΜΕΖ GELSOMINO SCARLATTO JASMINE

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 840ML 40ΜΕΖ GELSOMINO SCARLATTO JASMINE

47989
8006540891483
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic γάντια μιας χρήσεως medium 100τεμ

Τα Practic γάντια μιας χρήσεως medium 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί υγιεινή και προστασία. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προσφέρουν την προστασία που χρειάζεστε καθώς εργάζεστε. Μην αργήσετε, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν.
Τιμή 0,76 €

Ιον nucrema 420gr, 380gr,+40gr, δώρο διχρωμη 9702

Η νέα Iοn nucrema δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τρία διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, και με δώρο μια διχρωμη 9702, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις στιγμές της ημέρας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Κύκλωψ σκούπα με μαύρη τρίχα Νο111

Η σκούπα Κύκλωψ με μαύρη τρίχα Νο111 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την απίστευτη ισχύ και απόδοση της, κανένας λύματος δεν μπορεί να αντισταθεί στην Κύκλωψ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,95 €

Το εκλεκτό φαρίνα 3x500gr

Η φαρίνα "Εκλεκτό" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια πολυχρηστική επιλογή για την κουζίνα σας. Αυτή η συσκευασία σας παρέχει ευελιξία και αποθηκευτική χωρητικότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε αλεύρι.

Τιμή 1,84 €

Fa κρεμοσάπουνο αντιβακτηριδιακό πορτοκάλι 385ml

Η FA ANTIBAKTERIAL ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 385ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία και ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού. Απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το κρεμοσάπουνο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,17 €