• SNOW ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4ΠΛΟ 2Φ ΛΕΥΚΟ
  • SNOW ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4ΠΛΟ 2Φ ΛΕΥΚΟ

SNOW ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4ΠΛΟ 2Φ ΛΕΥΚΟ

47926
8028696278017
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη

Ο Μηλοκλέφτης μηλίτης 330ml είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων και αρωμάτων. Με τη φρεσκάδα του μήλου και την πλούσια γεύση του, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα μήλι κήπο, περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά της φύσης. Απολαύστε τον Μηλοκλέφτη μηλίτη 330ml και αφήστε τα αισθήματα να σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων.
Τιμή 1,62 €

Γκρεκα polpa τοματας 400gr,

Η γνωστή εταιρία που προσφέρει το Γκρεκα polpa τομάτας 400gr συνδυάζει τη γεύση και την ποιότητα σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκες ντομάτες που συλλέγονται με προσοχή και παρασκευάζονται με μεράκι, αυτή η πολτός τομάτας θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε λαχταριστές σάλτσες και πιάτα με το Γκρεκα polpa τομάτας 400gr. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κατα?
Τιμή 1,03 €

Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή τους και διατηρήστε το περιβάλλον σας καθαρό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος ketchup top down 560gr

Αυθεντική κέτσαπ με μοναδική γεύση που παρασκευάζεται από τομάτες που ωριμάζουν φυσικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε μπέργκερ, ζυμαρικά, ρύζι, κοτόπουλο ή πατάτες.

Τιμή 2,63 €

Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr

Οι Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια γεύση της πατάτας συνδυάζεται με τη διακριτική νότα του θυμαριού, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Elite crackers σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,10 €

Omay αποσμητικό χώρου linen fresh 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση βανίλια 428gr

Μείγμα για σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία.

Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 3,57 €

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €