• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ (3x200gr.) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ) (-10%)
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ (3x200gr.) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ) (-10%)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ (3x200gr.) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ) (-10%)

50149
5201004043511
5,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ SILVER M.S. 750ml

Το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ SILVER M.S. 750ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα φωτίσει τα μαλλιά σας. Με την πλούσια σύνθεσή του, αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα τους από τη φθορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που σας υπόσχεται!
Τιμή 3,97 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με 70% κακάο 90gr

Μία νέα, πραγματική δυνατή γεύση σοκολάτας υγείας, με πλούσια αρώματα ποιοτικού κακάο και με υπέροχη υφή που λιώνει απολαυστικά στο στόμα, απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα του ιδιαίτερα επεξεργασμένου καρπού κακάο. Με υψηλό ποσοστό επιλεγμένων ποικιλιών κακάο και ειδική επεξεργασία από την ΙΟΝ, η νέα σοκολάτα DARK 70% Cocoa προσφέρει έντονα το στοιχείο του κακάο αλλά ταυτόχρονα χωρίς ιδιαίτερα πικρες αιχμές στην γεύση.

Τιμή 2,17 €

Trata τόνος σε νερό 3x80gr

Ο τόνος TRATA σε νερό είναι ένα θρεπτικό και γευστικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12. Οι χαμηλές θερμίδες του τον καθιστούν ιδανική πρόταση για υγιεινή διατροφή και δίαιτα, αλλά και την αγαπημένη σας πρώτη ύλη για κάθε είδους δημιουργία! Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 4,21 €

Okf smoothie mixed fruits red 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Red Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από φράουλα, γκρέιπφρουτ και μάνγκο. Το κόκκινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible care 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible care είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει αόρατη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Αφήστε το Dove deo spray να σας προσφέρει την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε κάθε μέρα.
Τιμή 2,85 €