• Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη
  • Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη

Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη

Ο Μηλοκλέφτης μηλίτης 330ml είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων και αρωμάτων. Με τη φρεσκάδα του μήλου και την πλούσια γεύση του, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα μήλι κήπο, περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά της φύσης. Απολαύστε τον Μηλοκλέφτη μηλίτη 330ml και αφήστε τα αισθήματα να σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων.
33681
3830054841185
1,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) είναι μια οδοντόκρεμα που προσφέρει πλήρη προστασία για τα δόντια και τα ούλα σας. Η σύνθεσή της βοηθά στην απομάκρυνση των πλάκας και των ερεθισμών, ενώ ταυτόχρονα παρέχει λεύκανση για λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε υγιή και λευκά δόντια με την PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 3,79 €

ΣΑΚΟΥΛΑ ΡΟΛΟ 42cm x 11 micra - (200τεμ.) (ΦΑΝΕΛΑΚΙ)

Η σακούλα ρολό 42cm x 11 micra της εταιρίας (ΦΑΝΕΛΑΚΙ) είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στις καθημερινές σας αγορές. Με την ανθεκτική κατασκευή της και το μεγάλο μήκος της, σας εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία και ευκολία στη μεταφορά των αγορών σας. Μην αφήνετε τίποτα πίσω σας και αποκτήστε τώρα τη σακούλα ρολό (ΦΑΝΕΛΑΚΙ) για να κάνετε τις αγορές σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 3,13 €

Πιατο πορσελανης φ14,8 cappuccino 584π

Το πιατο πορσελανης φ14,8 cappuccino 584π είναι ένα υπέροχο προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τις στιγμές του καφέ σας ακόμα πιο ευχάριστες και απολαυστικές.
Τιμή 2,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lux κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 400ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 400ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,62 €

Ελαφρόπετρα 12cm

Η Ελαφρόπετρα 12cm είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την ανθεκτική της κατασκευή, η Ελαφρόπετρα 12cm θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 0,31 €

Αλμωπία αγγουράκι τουρσί από το χωριό 690gr

Το αγγουράκι τουρσί Αλμωπίας 690gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη μοναδική του γεύση και την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού, αυτό το τουρσί θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της Αλμωπίας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,32 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €