• Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr
  • Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElite

Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr

Οι Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια γεύση της πατάτας συνδυάζεται με τη διακριτική νότα του θυμαριού, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Elite crackers σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
38464
5203064008806
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vincinni κέικ με φρούτα 300gr

Το Vincinni κέικ με φρούτα 300γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni που συνδυάζει τον μαλακό και νόστιμο κέικ με τη φρεσκάδα και την γεύση των φρούτων.

Τιμή 2,08 €

Παπαδοπούλου Mascot μπισκότα με σοκολάτα & φράουλα 2x200gr

Τα μπισκότα Mascot γεμίζουν τους μικρούς μας φίλους με κέφι, απόλαυση και ενέργεια και τους παρασύρουν σε έναν κόσμο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και άθλησης. Περιέχουν απολαυστική κρέμα με γεύση φράουλας και σοκολάτας.

Τιμή 2,80 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια βρώμη, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Τιμή 2,16 €

Παπαδοπούλου krispies σίτου 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass olio martina φιάλη γυάλινη βιολετί 1000ml 72407/cf04

Με το Uniglass olio martina φιάλη γυάλινη βιολετί 1000ml 72407/cf04 της εταιρίας Uniglass, θα αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Η βιολετί απόχρωση της φιάλης δίνει ένα μοντέρνο και κομψό ύφος, ενώ το γυάλινο υλικό εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,63 €

Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm

Η κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε την ευκολία και την απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα με την κουτάλα τρυπητή Tns!
Τιμή 1,11 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €