• ΚΑΝΕΛΑ 1kg. - (ΑΛΕΣΜΕΝΗ) (ΒΙΕΤΝΑΜ)
  • ΚΑΝΕΛΑ 1kg. - (ΑΛΕΣΜΕΝΗ) (ΒΙΕΤΝΑΜ)

ΚΑΝΕΛΑ 1kg. - (ΑΛΕΣΜΕΝΗ) (ΒΙΕΤΝΑΜ)

47859
5210094865545
12,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καροτσι επαγγελματικο διπλο σετ

Αυτό το επαγγελματικό διπλό σετ καροτσιοϰάθε χρήστης θα το βρει απαραίτητο για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ευέλικτο σχεδιασμό, αυτό το καρότσι θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για τις ανάγκες σας!
Τιμή 60,25 €

Χαρτ/λες αβ ιχθυοπωλειου 2000gr, 10kg

Το χαρτ/λες αβ ιχθυοπωλείου 2000gr, 10kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών! Με φρέσκο, πλούσιο σε γεύση ψάρι από την αγορά μας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση θαλασσινών στο σπίτι σας - αγοράστε τώρα!
Τιμή 23,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Magic clean αρωματικό ρούχων σε blister καμφορά 12τεμ

Το Magic Clean αρωματικό ρούχων είναι ένα προϊόν που βοηθά στην ανανέωση του άρωματος των ρούχων σας. Έρχεται σε blister συσκευασία με 12 τεμάχια, προσφέροντας έτσι μακράς διάρκειας αρωματική ανανέωση.

Τιμή 1,16 €

Nivea after shave λοσιόν deep comfort αντιβακτηριδιακό 100ml

Λοσιόν της Nivea που φροντίζει το δέρμα του άνδρα μετά το ξύρισμα. Διαθέτει υγρή υφή και προσφέρει αίσθηση άμεσης ανακούφισης και φρεσκάδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Απολυμαίνει και προστατεύει από τα βακτήρια, που μπορούν να εισχωρήσουν στα μικρά κοψίματα που αφήνει το ξύρισμα, χάρη στο οινόπνευμα που περιέχει.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 7,01 €

Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml

Η Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Με αναζωογονητικό άρωμα βάλσαμου και ενυδατική δράση της πανθενόλης, αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο.
Τιμή 3,21 €

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €