• ΓΑΝΤΙΑ PRACTIC ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ-ΔΥΝΑΤΟ 10TMX ΧL
  • ΓΑΝΤΙΑ PRACTIC ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ-ΔΥΝΑΤΟ 10TMX ΧL

ΓΑΝΤΙΑ PRACTIC ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ-ΔΥΝΑΤΟ 10TMX ΧL

48315
5203399210110
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιτεα οβαλ πιατελα 30cm

Η Ιτεα οβάλ πιατέλα 30cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη σερβιριστική σας. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με αυτήν την κομψή πιατέλα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο σερβίρετε τα φαγητά σας.
Τιμή 14,20 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ICE MINT 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη δροσιά του λευκού πάγου στο στόμα σας με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ICE MINT. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 6,75 €

Πιατελα οβαλ inox 35cm 124-35-

Η πιατέλα οβάλ inox 35cm 124-35- είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η πιατέλα θα σας χαρίσει χρόνια χρήσης και λειτουργικότητας. Με διαστάσεις 35cm, είναι ιδανική για τη σερβιρισμα των πιάτων σας με στυλ και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας!
Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Mario noodles κοτόπουλο 5x70gr

Οι Mario noodles κοτόπουλο 5x70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Με φρέσκα υλικά και γεύση που σας ταξιδεύει στην Ασία, αυτά τα noodles θα σας κάνουν να θέλετε να τα δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τα σε λίγα λεπτά και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας με τα Mario noodles κοτόπουλο 5x70gr!
Τιμή 1,64 €

Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την απαλή γεύση του βερίκοκου και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε την Yoohoo! βάφλα βερίκοκου τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Τιμή 0,48 €