• Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml Septona - 1
  • Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml

Η Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Με αναζωογονητικό άρωμα βάλσαμου και ενυδατική δράση της πανθενόλης, αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο.
24818
5201410220087
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona ενυδατική κρέμα βάλσαμο & λεβάντα 150ml

Η ενυδατική κρέμα SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η σύνθεσή της με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες προστατεύει, θρέφει και διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθάει να κοιμάται καλύτερα! Μη λιπαρή υφή. Απορροφάται γρήγορα.

Τιμή 3,55 €

Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml

Η Agnotis nappy baby κρέμα αλλαγής πάνας 150ml είναι η ιδανική λύση για την αλλαγή της πάνας του μωρού σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού, ενώ παράλληλα το αφήνει με απαλή αίσθηση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 7,06 €
Proderm κρέμα συγκάματος 100ml Proderm - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm κρέμα συγκάματος 100ml

Η Proderm κρέμα συγκάματος 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας με αποτελεσματικότητα και φροντίδα. Η μοναδική σύνθεσή της διαθέτει ενυδατικά συστατικά που θα αφήσουν το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε τη Proderm κρέμα συγκάματος τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός υγιούς και ενυδατωμένου δέρματος κάθε μέρα.
Κανονική τιμή 6,32 € Τιμή 5,14 €
  • -1,18 €
  • -1,18 €

Septona ενυδατική κρέμα βάλσαμο & λεβάντα 3x150ml

Η Septona ενυδατική κρέμα βάλσαμο & λεβάντα 3x150ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με βάλσαμο και λεβάντα θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, ενώ η ευχάριστη αρωματική νότα της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε την Septona ενυδατική κρέμα τύπου βάλσαμο & λεβάντα τώρα και αφήστε το δέρμα σας να απολαύσει την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του πρ
Τιμή 10,64 €
  • Πακέτο

Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml

Η Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη συνδυασμό του βάλσαμου και της πανθενόλης, αυτή η κρέμα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της για όμορφο και υγιές δέρμα.
Τιμή 6,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €
The littlies μολύβι ξύλινο HB2 12τεμ The Littles - 1 The littlies μολύβι ξύλινο HB2 12τεμ The Littles - 1
Περιορισμένη προσφορά!

The littlies μολύβι ξύλινο HB2 12τεμ

Μολύβι γραφίτη της εταιρείας The Littlies. Διαθέτει τον πιο συνηθισμένο τύπο μύτης, με μέση σκληρότητα HB, ιδανικό για γράψιμο και γραμμικό σχέδιο. Διατίθεται σε σετ 12 τεμαχίων.

Σκληρότητα Μύτης: HB

Υλικό Μύτης: Γραφίτης

Κανονική τιμή 1,47 € Τιμή 1,34 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,99 €

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,03 €