• ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 180ml - (GC-30)
  • ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 180ml - (GC-30)

ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 180ml - (GC-30)

47564
5209800088071
3,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14

Αυτό το καπάκι PP διαφανές GN1/4 είναι ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και τη διατήρηση τους φρέσκα. Με τη διαφάνεια του, μπορείτε εύκολα να δείτε το περιεχόμενο του κάθε δοχείου χωρίς την ανάγκη να το ανοίξετε. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ανθεκτικό στη χρήση και στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 2,03 €

Nestle dessert 75gr, κακαο σκονη

Η Nestle dessert 75gr είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε εκπληκτικά γλυκά και επιδόρπια. Με την υψηλή ποιότητα κακάο που περιέχει, θα απολαύσετε μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα γλυκά. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκές απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική ανάγκη. Αποκτήστε τώρα το Nestle dessert 75gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 2,04 €

Tns τσαντα θερμος 28x18x22cm coolb-28

Η Tns τσάντα θερμός 28x18x22cm coolb-28 είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν πρακτική για κάθε χρήση, είναι ο απαραίτητος σύντροφος για τις εκδρομές σας. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Tns τσάντα θερμός και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 4,30 €

Lenor μαλακτικο 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa

Το Lenor μαλακτικό 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa θα σας κάνει να νιώσετε τη μαγεία της βανίλιας και της μιμόζας κάθε φορά που αγκαλιάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Η μοναδική του φόρμουλα θα δώσει μια μεταξένια αίσθηση στα υφάσματα σας, ενώ η απαλή του μυρωδιά θα σας αγγίξει την ψυχή. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας και να σας κάνει να νιώσετε πάντα φρέσκοι και λαμπεροί.
Τιμή 3,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €

Practic αναδευτήρας ξύλινος 1/1 14cm 500τεμ

Ο ξύλινος αναδευτήρας Practic 1/1 14cm 500τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την αξιοπιστία της εταιρίας Practic, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική.
Τιμή 4,17 €

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72PCS SENSITIVE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

WIPEST. Τα WIPEST μωρομάντηλα 72 τεμαχίων με καπάκι είναι η ιδανική λύση για την προστασία και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει ειδικά συστατικά για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, τα WIPEST μωρομάντηλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για το μωρό της. Αποκτήστε τα σήμερα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 0,68 €

Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η πλούσια σύνθεση της πατέ παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αφήστε τη Luxe να φροντίσει την υγεία και την ευεξία της αγαπημένης σας γάτας.
Τιμή 0,45 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού