• ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14
  • ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14

Αυτό το καπάκι PP διαφανές GN1/4 είναι ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και τη διατήρηση τους φρέσκα. Με τη διαφάνεια του, μπορείτε εύκολα να δείτε το περιεχόμενο του κάθε δοχείου χωρίς την ανάγκη να το ανοίξετε. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ανθεκτικό στη χρήση και στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και ασφαλή!
38078
5209800079871
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

STR8 GEL 400ML FAITH

Η STR8 GEL 400ML FAITH είναι το απόλυτο εργαλείο για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει δυνατό κράτημα και λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την STR8 GEL 400ML FAITH τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,18 €

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 3,7lt sa-265

Το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 3,7lt sa-265 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τώρα!
Τιμή 2,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen milky splash καραμέλες μαλακές με creamy toffee 1kg

Οι Roshen Milky Splash είναι μαλακές καραμέλες με γεύση creamy toffee (καραμέλα με γεύση κρέμας). Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 7,78 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr

Οι Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση σε κάθε δάκτυλο. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη γεύση της τζελέ με την εκρηκτική γεύση των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 4,26 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων για χρωματιστά ρούχα 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού