• Nestle dessert 75gr, κακαο σκονη
  • Nestle dessert 75gr, κακαο σκονη

Nestle dessert 75gr, κακαο σκονη

Η Nestle dessert 75gr είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε εκπληκτικά γλυκά και επιδόρπια. Με την υψηλή ποιότητα κακάο που περιέχει, θα απολαύσετε μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα γλυκά. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκές απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική ανάγκη. Αποκτήστε τώρα το Nestle dessert 75gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
35132
8000300429091
2,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr

Η Nutella Ferrero είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Η πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr θα σας καταπλήξει με την μοναδική της γεύση και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο! Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την νόστιμη πραλίνα και να απολαύσετε τη γεύση της Nutella!
Τιμή 0,29 €

Ινδία κακουλέ 5gr

Κακουλέ σε σκόνη, της εταιρίας Ινδία, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Χρησιμοποιείται ιδίως σε γλυκές ζύμες, όπως είναι το τσουρέκι, τα πασχαλινά κουλουράκια, η βασιλόπιτα, αρτοσκευάσματα ή σε γλυκές πίτες και πολλά άλλα παρασκευάσματα. Μπορεί να προστεθεί σκόνη καρδάμου σε ροφήματα όπως το πράσινο τσάι.

Τιμή 0,87 €