• TABASCO ΣΑΛΤΣΑ 60ml - (VERDE JALAPENOS)
  • TABASCO ΣΑΛΤΣΑ 60ml - (VERDE JALAPENOS)

TABASCO ΣΑΛΤΣΑ 60ml - (VERDE JALAPENOS)

47501
0011210009516
3,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scent αρωματικά χώρου ανταλλακτικά Sweet Orchid 250ml

Ανανεώστε τον αέρα του χώρου σας με το αρωματικό αντικτίκα Sweet Orchid 250ml για τη συσκευή Airwick. Μια μοναδική αίσθηση γλυκιάς ορχιδέας θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τους χώρους σας να μυρίζουν υπέροχα!

Τιμή 1,76 €

LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL)

Η LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει προηγμένο έλεγχο της πέτρας. Με την εξελιγμένη φόρμουλα της LISTERINE, θα απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τώρα τη LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL) και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Βούρτσα μαλλιών CT 6001000

Μια βούρτσα μαλλιών είναι ένα εργαλείο περιποίησης των μαλλιών που χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα κόμπους, να ευθυγραμμίζει τα μαλλιά και να προάγει την υγιή και λαμπερή όψη τους. Οι βούρτσες μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, τύπους και υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο μαλλιών του καθενός.

Τιμή 1,74 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη λεμόνι 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Nestle δημητριακά crunch 375gr

Τραγανά σοκολατένια δημητριακά CRUNCH® με απίστευτη σοκολατένια γεύση! Κάθε λαχταριστή κουταλιά περιέχει 7 βιταμίνες, Ασβέστιο, Σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης!

Τιμή 3,51 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €