• LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL)  - 1
  • LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL)  - 1

LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL)

Η LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει προηγμένο έλεγχο της πέτρας. Με την εξελιγμένη φόρμουλα της LISTERINE, θα απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τώρα τη LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL) και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας!
41113
3574661266398
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγ/χειο fresco ορθογωνιο 3τεμ 0,5lt/2,1lt/1,2lt

Το Κυκλωψ φαγείο fresco ορθογωνιο 3τεμ θα σας κάνει να αισθανθείτε φρεσκάδα και ποιότητα σε κάθε σας γεύμα. Με διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, αυτό το προϊόν της Κύκλωψ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Κυκλωψ φαγείο fresco ορθογωνιο 3τεμ!
Τιμή 3,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care cool fresh 50ml

Το Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml είναι ο τέλειος τρόπος για να νιώσετε δροσιά και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 2,00 €

Tns πατάκι μπάνιου αντιολισθιτικό flanel πράσινο 40x60cm

Το αντιολισθιτικό πατάκι μπάνιου Tns σε χρώμα πράσινο διαστάσεων 40x60cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μαλακό ύφασμα flanel θα νιώσετε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που βγαίνετε από το ντους. Η αντιολισθητική επιφάνεια εξασφαλίζει ότι δεν θα γλιστρήσετε, ενώ το όμορφο πράσινο χρώμα θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ασφάλεια!
Τιμή 2,82 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x29cm

Η Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x 29cm είναι η ιδανική λύση για την προστασία των τροφίμων σας από τη φθορά και την υγρασία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα την Alufix διαφανή μεμβράνη και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 1,03 €

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €