• ΚΟΥΒΕΡ ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΟ (ΠΙΡΟΥΝΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ-ΧΑΡΤ/ΤΑ 1/1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝO) 16cm - (100τεμ.)
  • ΚΟΥΒΕΡ ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΟ (ΠΙΡΟΥΝΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ-ΧΑΡΤ/ΤΑ 1/1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝO) 16cm - (100τεμ.)

ΚΟΥΒΕΡ ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΟ (ΠΙΡΟΥΝΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ-ΧΑΡΤ/ΤΑ 1/1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝO) 16cm - (100τεμ.)

42757
5206824832024
8,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια

Το Βιολεν δόλωμα 100gr είναι η ιδανική επιλογή για να εξουδετερώσετε τα ποντίκια στον χώρο σας. Με τους κυβούς ποντικιών της εταιρίας μας, θα αποχαιρετήσετε το πρόβλημα των ενοχλητικών επισκεπτών σας. Αποκτήστε το Βιολεν δόλωμα τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ποντίκια.
Τιμή 3,04 €

Uniglass 53512 ποτηρι γυαλινο ουισκι status 24,5cl 12τεμ

Απολαύστε το ποτήρι γυαλίνο ουίσκι Status 24,5cl της Uniglass 53512 και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτό σας. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν το ποτό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας στις επόμενες σας συγκεντρώσεις!
Τιμή 12,21 €

Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη

Η μεγάλη φουσκωτή σχάρα ψησίματος είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του μπάρμπεκιου! Με τη μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, μπορείτε να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας φαγητό γρήγορα και εύκολα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο φουσκωτός σχεδιασμός της την καθιστά εύκολη στη μεταφορά και αποθήκευση. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε το μπάρμπεκιου με φίλους και οικογένεια!
Τιμή 7,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €

Evergreen νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες δημητριακών της εταιρείας Evergreen Organics προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο των δημητριακών. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,91 €

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr, ριζοτο λαχανικων

Απολαύστε το νόστιμο Τυρολέζα ετοιμο γεύμα 300gr, ριζότο λαχανικών από την εταιρία μας και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δείγμα. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το γρήγορο, εύκολο και υγιεινό γεύμα, και αφήστε τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής να εξαφανιστούν με μια μόνο μπουκιά.
Τιμή 2,16 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με φουντούκια & σοκολάτα 180gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Βιολάντα μπισκότων soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη, γεμάτα με φουντούκια και σοκολάτα. Μια απόλαυση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα μπισκότα και θα σας κερδίσει με την υπέροχη γεύση της. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 1,94 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού