• Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη
  • Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη

Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη

Η μεγάλη φουσκωτή σχάρα ψησίματος είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του μπάρμπεκιου! Με τη μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, μπορείτε να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας φαγητό γρήγορα και εύκολα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο φουσκωτός σχεδιασμός της την καθιστά εύκολη στη μεταφορά και αποθήκευση. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε το μπάρμπεκιου με φίλους και οικογένεια!
34977
5200105310430
7,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΙΑΤΟ PEARL Νο5 (28,5cm)

Η Γλάστρα με Πιάτο Pearl Νο5 είναι η τέλεια προσθήκη στον κήπο σας. Με διάμετρο 28,5cm, αυτή η γλάστρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα αγαπημένα σας φυτά να αναπτυχθούν. Το μοντέρνο design της με το ματ φινίρισμα της δίνει έναν μοναδικό χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει στον κήπο σας. Αποκτήστε τώρα τη Γλάστρα με Πιάτο Pearl Νο5 και δώστε ένα ανανεωμένο και στιλάτο look στον εξωτερικό σας χώρο.
Τιμή 5,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 15μεζ 2x16gr

Αποσκληρυντικό νερού. Προστασία 4 σε 1 για το πλυντήριο και τα ρούχα σας!

Οι νέες ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν αποτελεσματικά όλα τα ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, αλλά και τα αγαπημένα σας ρούχα από τα άλατα του νερού! Μια ταμπλέτα Anti-Kalk 4 σε 1 σε κάθε πλύση προστατεύει από τα άλατα, μεγιστοποιώντας την απόδοση του πλυντηρίου και επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας. Καταπολεμούν τις οσμές και τις βρωμιές, απομακρύνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας, ενώ προστατεύουν την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις του πλυντηρίου διατηρώντας το σαν καινούριο! Οι ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν τις ίνες των ρούχων από το γάριασμα, ενώ χάρη στο ειδικό συστατικό dye-transfer inhibitor, εμποδίζουν τη μεταφορά χρώματος ανάμεσα στα υφάσματα, παρατείνοντας έτσι τη ζωή του ρούχου!

Τιμή 9,82 €

Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg

Το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg της εταιρίας Luxe είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων και να μετατρέψετε το πλύσιμο των πιάτων σας σε μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 0,47 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη πράσινη 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,84 €

Melissa κριθαράκι μέτριο 500gr

Το κριθαράκι μέτριο Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού

Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,09 €