• ΝΕΡΟ ΠΑΪΚΟ 6x1.5L
  • ΝΕΡΟ ΠΑΪΚΟ 6x1.5L

ΝΕΡΟ ΠΑΪΚΟ 6x1.5L

48741
5200250045423
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ

Η LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία μονωτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της, η LOGO TAPE θα σας εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα και ασφαλή εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την LOGO TAPE για εξαιρετική απόδοση και αντοχή.
Τιμή 0,89 €

NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN PEARL & BEAUTY

Ανακαλύψτε τη λάμψη και την ομορφιά με το NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN PEARL & BEAUTY. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αυτό το roll-on σας χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα.
Τιμή 2,56 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 15τεμ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS με κορδόνι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας καθημερινή ανάγκη. Με μέγεθος 52x75 και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτές οι σακούλες θα σας ενθουσιάσουν με την αντοχή τους και την ευκολία χρήσης χάρη στο κορδόνι που διαθέτουν. Μην αφήνετε ποτέ τα απορρίμματα σας να μείνουν έξω από το σπίτι σας, αλλά αντιμετωπίστε τα με στυλ και πρακτικότητα με τη SANITAS!

Τιμή 1,63 €

Πινελο σιλικονης 20cm

Αποκτήστε το τέλειο φινίρισμα με το Πινέλο Σιλικόνης 20cm! Ιδανικό για εφαρμογή μακιγιάζ και κρεμώδων προϊόντων, θα σας χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 0,84 €

Μεταλλικη κουρτινοβεργα 120x210cm ασημι rod19-120/slv

Η μεταλλική κουρτινόβεργα 120x210cm ασημί rod19-120/slv είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ασημί απόχρωση, θα δώσει μια άλλη διάσταση στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι εύκολη στην τοποθέτηση και ανθεκτική, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας!
Τιμή 7,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα max white infinite 75ml

Η Colgate Max White Infinite 75ml οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτή η οδοντόκρεμα αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και βάφει τα δόντια σας σε λευκότητα που διαρκεί. Αποκτήστε την Colgate Max White Infinite 75ml σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην πρώτη χρήση!
Τιμή 2,15 €

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Τιμή 3,59 €

Pronto καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml

Το Pronto καθαριστικό καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα ξύλινα έπιπλα και επιφάνειες σας πάντα λαμπερά και προστατευμένα. Με την εξαιρετική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα δίνει ένα φρέσκο, αρωματικό άρωμα σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το Pronto καθαριστικό καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml τώρα και αφήστε τα προϊόντα σας να λάμψουν!
Τιμή 4,13 €