• VASELINE BODY LOTION 200ml - (COCOA RADIANT)
  • VASELINE BODY LOTION 200ml - (COCOA RADIANT)

VASELINE BODY LOTION 200ml - (COCOA RADIANT)

42732
8717644308943
2,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)
Περιορισμένη προσφορά!

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Το OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) θα μεταμορφώσει τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και το εκθαμβωτικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών, θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη που τους αξίζει.
Κανονική τιμή 6,19 € Τιμή 5,51 €
  • -0,68 €
  • -0,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια χαμομήλι 15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια χαμομήλι 15τεμ είναι η τέλεια λύση για απαλό καθαρισμό και αναζωογόνηση του δέρματος σας. Με εκχύλισμα χαμομηλιού που έχει γνωστές καταπραϋντικές ιδιότητες, αυτά τα μαντηλάκια θα αφήσουν το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αναζωογονημένου δέρματος κάθε μέρα.
Τιμή 0,37 €

Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ

Σερβιέτες Libresse Ultra Goodnight Extra για έναν ξέγνοιαστο ύπνο. Παρέχει προστασία έως και 10 ώρες, ακόμη και αν στριφογυρνάτε στον ύπνο σας. Διαθέτει ευρύτερο μπρος και πίσω μέρος, υπερ απορροφητικό πυρήνα και φτερά.

Τιμή 1,21 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €