• -0,68 €
  • OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)
  • OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Το OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) θα μεταμορφώσει τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και το εκθαμβωτικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών, θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη που τους αξίζει.
36684
8720181427381
5,51 €
6,19 €
Έκπτωση -0,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 15cm (6315)/(κεραμικο μαχαιρι)

Ο ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 15cm (6315) με κεραμικό μαχαίρι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Ο ακρυλικός σώμα του μύλου εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το κεραμικό μαχαίρι εξασφαλίζει ότι τα μπαχαρικά και οι μπούκωνες θα τεμαχίζονται με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τον ΑΚΡΥΛΙΚΟΜΥΛΟ 15cm (6315) σήμερα και αναβαθ
Τιμή 6,39 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τον καθαρισμό σας με το ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)! Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μας θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό από ποτέ!
Τιμή 1,18 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 2,52lit - (63μεζ.)

Ανακαλύψτε τον μοναδικό τρόπο που το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ μπορεί να κάνει την καθαριότητα σας πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ. Με μια μοναδική φόρμουλα που απομακρύνει τους χώματα και τις λεκέδες με μία μόνο κίνηση, αυτό το υγρό απορρυπαντικό είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 10,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπωλάκι πλαστικό στρόγγυλο λευκό Φ12x5,5cm 04-328

Το μπωλάκι PC στρογγυλό φ12x5,5cm λευκό 04-328 είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Με το μοντέρνο του design και τις λειτουργικές του δυνατότητες, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!

Τιμή 1,56 €

Μακο άχνη ζάχαρη 400gr

Η Μακο άχνη ζάχαρη 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή της, θα δώσει μια γλυκιά νότα σε κάθε γλυκό που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη Μακο άχνη ζάχαρη 400gr και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στις δημιουργίες σας!
Τιμή 1,25 €

Ινδία χαμομήλι βάζο 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,89 €