• ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ GOODY 195GR ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜ.
  • ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ GOODY 195GR ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜ.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ GOODY 195GR ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ

42506
5203064008431
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

REMOVE ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (20τεμ.) - (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN)

Αφαιρέστε εύκολα και γρήγορα τα μακριά τρίχωμα με τις ταινίες αποτρίχωσης (20 τεμάχια) της εταιρίας (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN). Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα απλό βήμα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ομαλότητας!
Τιμή 4,19 €

Ποτηρι χαρτινο coffee roasters double wall 12οz-14oz 25τεμ

Αυτό το ποτήρι χαρτίνο coffee roasters double wall 12oz-14oz 25τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με την διπλή του επένδυση, διατηρεί τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με αυτό το πρακτικό και στυλάτο ποτήρι χαρτίνο, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν τον κορυφαίο barista στο σπίτι σας.
Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 16x22gr

Η Trident splash βανίλια & μέντα 16x22gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας κατακτήσει με την μοναδική του γεύση. Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας σε συνδυασμό με τη γλυκιά γεύση της βανίλιας και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία και αποκτήστε το Trident splash σήμερα!
Τιμή 16,88 €

Ωμέγα φακές χονδρές 500gr

Οι Χονδρές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως Φακές Σούπα.

Τιμή 1,78 €

ΙΟΝ σοκοφρετάκια υγείας μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €