• QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 2800ML
  • QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 2800ML

QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 2800ML

50475
8693395017696
3,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 57

Το πωμά ασφαλείας 57 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει, μπορείτε να αισθανθείτε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι πολύτιμες περιουσίες σας είναι προστατευμένες. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, επιλέξτε το πωμά ασφαλείας 57 για την ασφάλεια των αγαπημένων σας.
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 0,47 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 50x55cm 30lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 0,81 €

Friskies σκυλοτροφή shapes μπισκότα 400gr

Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας. • Με ινώδεις ουσίες που βοηθούν στη υποστήριξη της υγιούς πέψης. • Με Ωμέγα 3 & 6 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος. • Περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής αμυνας. • Με σίδηρο που βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής ζωντάνιας. • Με ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά δόντια και οστά. Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας.

Τιμή 3,30 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με αλατισμένη καραμέλα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με αλατισμένη καραμέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την ιδανική συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτές οι μπάρες θα σας καταπλήξουν με τη γεύση τους και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την πλούσια γεύση της καραμέλας.
Τιμή 4,70 €

Amstel free μπύρες κουτί 4x330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της Amstel free μπύρας κουτί 4x330ml από την Amstel beer. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 4,04 €