PS ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ 125ml

50271
29595143
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ ΨΩΜΙΟΥ 20cm (23082/008)-(23422/008)

Αγοράστε το Μαχαίρι Ψωμιού 20cm και απολαύστε την άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα που προσφέρει. Με εργονομική λαβή και λεπτή λεπίδα, είναι ιδανικό για κοπή ψωμιού με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 3,19 €

Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη

Το Κουβάς Ιταλίας 14lt με μυτη της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ανθεκτικός, λειτουργικός και ευέλικτος, ο Κουβάς Ιταλίας 14lt θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας βήμα.
Τιμή 2,43 €

STR8 αφρόλουτρο rise 400ml

Το STR8 αφρόλουτρο "rise" έχει χωρητικότητα 400ml. Αυτό το αφρόλουτρο διαθέτει αρωματικές νότες που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και φρέσκοι μετά το ντους.

Τιμή 2,18 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ

Το Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ της εταιρίας Multy είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, το σφουγγαράκι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,74 €

Noxzema roll-on memories 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Snickers σοκολάτα 4x50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και τραγανά φιστίκια. σε οικονομική συσκευασία. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Η συσκευασία περιέχει 4 μπάρες.

Τιμή 2,29 €
  • Πακέτο

Ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ

Η ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον καφέ σας κάθε πρωί. Με την πλούσια γεύση της και την εύκολη χρήση των stick, θα απολαμβάνετε κάθε γλυκιά στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα. Αφήστε τη ζάχαρη καστανή μερίδα να σας συνοδεύει σε κάθε γεύμα και να δώσει γεύση στη ζωή σας.
Τιμή 12,99 €