• NIVEA VIS GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 150ml - (ΜΠΛΕ)
  • NIVEA VIS GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 150ml - (ΜΠΛΕ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA VIS GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 150ml - (ΜΠΛΕ)

42145
4005808668618
4,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft gel 250ml no 04 extreme

Το Taft gel 250ml no 04 extreme είναι το απόλυτο εργαλείο για το styling των μαλλιών σας. Με τη δυνατή κράτηση που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η μοναδική φόρμουλα του Taft gel δεν αφήνει κατάλοιπα και διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Taft gel και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,73 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η προηγμένη του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα με μια μόνο πλύση!
Τιμή 3,14 €

ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΤΑΛ)-30lit (ΜΑΥΡΟ/ΑΝΘΡΑΚΙ)

Ο ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΤΑΛ)-30lit (ΜΑΥΡΟ/ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μεγάλη χωρητικότητα 30 λίτρων, αυτός ο κάδος απορριμμάτων θα καλύψει τις ανάγκες σας με άνεση. Η μαύρη/ανθρακί απόχρωση του δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ που θα ταιριάξει σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε τα απορρίμματα να χαλάσουν την αισθητική του χώρου σας, αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜ
Τιμή 18,87 €

Nivea roll-on men 50ml dry impact 1+1δωρο

Αποκτήστε το Nivea roll-on men 50ml dry impact και απολαύστε την ανδρική φρεσκάδα όλη μέρα. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει αποτελεσματική προστασία και ξηρή αίσθηση, αυτό το roll-on είναι ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά την τελειότητα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και νιώστε ακόμη πιο αυτοπεποίθηση!
Τιμή 5,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove σαπούνι argan oil 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Dove σαπούνι argan oil 4x90gr

Ανανεωτικό σαπούνι Dove με argan, ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση και ενίσχυση της επιδερμίδας. Απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Κανονική τιμή 3,25 € Τιμή 2,88 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Αναζωογονητικό, φυσικό και αγνό, το Διός μεταλλικό νερό θα σας δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της ενέργειας που χρειάζεστε καθημερινά. Με την απαλή του γεύση και τα ευεργετικά του μεταλλικά ιχνοστοιχεία, το Διός είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αξεπέραστη ποιότητα και γεύση του Διός μεταλλικού νερού.
Τιμή 1,54 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml

Το πολυγωνικό πλαστικό φουξ ποτήρι Κύκλωψ 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υδροδότηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική χωρητικότητά του, σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση, χωρίς να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την κορυφαία ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με ένα αξεσου
Τιμή 0,96 €