• Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt  - 1
  • Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt  - 1

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η προηγμένη του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα με μια μόνο πλύση!
32212
5204114004014
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VARNA MINI WAFERS CAPUCCINO 240GR

Τα VARNA MINI WAFERS CAPUCCINO 240GR είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε μια γεύση καπουτσίνο σε κάθε δάγκωμα. Με την τραγανή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση καφέ, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης!
Τιμή 1,31 €

ΣΚΕΥΟΣ PP ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΠΑΚΙ 950cc - (50τεμ.) (21x14x6,5cm)

Το Σκεύος PP Μαύρο με Διαφανές Καπάκι 950cc είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 21x14x6,5cm και χωρητικότητα 950cc, αυτό το σκεύος είναι ιδανικό για τη μεταφορά και αποθήκευση φαγητού. Η μαύρη χροιά του δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ, ενώ το διαφανές καπάκι επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο του. Με το πακέτο των 50 τεμαχίων, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας στην κουζίνα
Τιμή 14,41 €

TNS ΘΕΡΜΟΣ 500ml - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-3955)

Η ΘΕΡΜΟΣ 500ml της Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινή ζωή σας. Με την χωρητικότητα των 500ml μπορείτε να διατηρήσετε τα ροφήματά σας ζεστά για πολλές ώρες. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Αποκτήστε τώρα το ΘΕΡΜΟΣ 500ml της Tns και απολαύστε τα ροφήματά σας ζεστά όλη μέρα!
Τιμή 9,19 €

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του φρέσκου καλαμποκιού όποτε το επιθυμείτε. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια υφή του, αυτή η κονσέρβα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να το είχατε μόλις μαγειρέψει εσείς ίδιοι. Απολαύστε το σε σάλτσα, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε φαγητά και δώστε μια νότα φρεσκάδας και γεύσης στα γεύματά σας.
Τιμή 2,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos pre wash καθαριστικό λεκέδων αντλία 475ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Flos είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Προφυλάξεις: Μακριά από παιδιά.

Τιμή 3,37 €

Servin χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Servin, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 1,27 €

Μινέρβα ελαιόλαδο κλασικό 1lt

Το πρώτο τυποποιημένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα, με διακριτική ντελικάτη γεύση, φίνο άρωμα και λαμπερό, καθαρό χρώμα. Είναι η αυθεντική γεύση που από γενιά σε γενιά έχει ταυτιστεί με την απόλαυση του οικογενειακού φαγητού.

Τιμή 14,44 €

My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης spray 325ml

Καθώς τα μωρά μεγαλώνουν, αγαπούν την εξερεύνηση και το παιχνίδι. Το PLANET Baby Απολυμαντικό Σπρέι είναι ο γρήγορος και αποδεδειγμένα αποτελεσματικός τρόπος απολύμανσης για την ασφάλεια του μωρού σας, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα και χωρίς να αφήνει χημικά υπολείμματα. Η αντιβακτηριακή του δράση βασίζεται σε μείγμα αλκοολών, που είναι πολύ αποτελεσματικές έναντι επιβλαβών βακτηρίων και ιών, χωρίς να περιέχονται χημικοί παράγοντες όπως quats και chlorine που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία. Το Baby Planet Every Day Protection περιέχει απολυμαντικούς παράγοντες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα Απολύμανσης και είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. •Παιχνίδια, Αλλαξιέρες, Καρεκλάκια, Κούνια, Καρότσι •Λούτρινα, Καναπέδες, Στρώματα, Καθισματάκι Αυτοκινήτου, Port Bebe •Πάγκοι & Επιφάνειες Κοπής, Ψυγείο, Φούρνος Μικροκυμάτων, Νεροχύτης, Τραπέζι Φαγητού •Μπανιέρες, Ντους, Καθίσματα Τουαλέτας, Βρύσες, Γιογιό Με τα baby planet κανένας γονιός πια δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Τιμή 3,38 €

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €