• TNS ΚΟΡΝΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - (ΛΕΥΚΟ) (03-950-4084) | MrPanda.gr
  • TNS ΚΟΡΝΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - (ΛΕΥΚΟ) (03-950-4084) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΡΝΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - (ΛΕΥΚΟ) (03-950-4084)

50743
5204558003635
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 3 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,20€)

Η ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 3 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή λιχουδιά γεμάτη φρεσκάδα και γεύση. Μείωση τιμής 0,20€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση των φρούτων σε κάθε μπουκιά!
Τιμή 7,05 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALOE VERA (ΑΣΠΡΟ)

Το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALOE VERA (ΑΣΠΡΟ) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης στο καθημερινό σας μπάνιο. Η φόρμουλα με βάση το αλόη βέρα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα, ενώ το άρωμα αποπνέει φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί με το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ALOE VERA (ΑΣΠΡΟ) και απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματ?
Τιμή 1,74 €

Αλφα καμινετο πλαστικο απλο

Το Αλφα καμινέτο πλαστικό απλό της εταιρίας Άλφα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική του κατασκευή, το καμινέτο Αλφα θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματά σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 9,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care χαμομήλι είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με υδατικό απόσταγμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας φυσική φροντίδα και αίσθηση φρεσκάδας.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,58 €

Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt

Το Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και την προστασία από μικρόβια σε όλους τους χώρους. Με τη δύναμη της τεχνολογίας του, το Antibakt προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την προστασία της υγείας σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο ζωής!
Τιμή 12,77 €
Lux ρολό απορροφητικό γαλάζιο 14m x 32cm Lux ρολό απορροφητικό γαλάζιο 14m x 32cm
Περιορισμένη προσφορά!

Lux ρολό απορροφητικό γαλάζιο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε μπλε χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Κανονική τιμή 8,87 € Τιμή 7,88 €
  • -0,99 €
  • -0,99 €

Riva cafe ζάχαρη καστανή σε sticks 400x4gr

Η ζαχαρη καστανη της Riva Cafe ειναι ο τελειος συνοδος για τον καφε σας. Με 400x4gr sticks, ειναι βολικη για να την παρετε μαζι σας οπου κι αν πηγαινετε. Απολαυστε την πλουσια γευση της και καντε τον καφε σας ακομα πιο νοστιμο.
Τιμή 7,54 €