• TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΦΡΑΟΥΛΑ)
  • TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΦΡΑΟΥΛΑ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΦΡΑΟΥΛΑ)

41967
7622210681119
12,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 15,5x32x10cm ep-431

Ανακαλύψτε το πλαστικό δοχείο τακτοποίησης ψυγείου της Tns, ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που οργανώνετε το ψυγείο σας. Με διαστάσεις 15,5x32x10cm, αυτό το προϊόν είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Regina σερβιέτες ελαφράς ακράτειας extra 12τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 2,40 €

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,27 €

17 delicatessen ketchup 540gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,36 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €