• VASELINE BODY LOTION 200ml - (COCOA RADIANT)
  • VASELINE BODY LOTION 200ml - (COCOA RADIANT)

VASELINE BODY LOTION 200ml - (COCOA RADIANT)

42732
8717644308943
2,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με το δροσερό άρωμα του δυόσμου. Με μια μόνο γεύση, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αισθήσεις και γεύσεις. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 500gr

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mamma Greca σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,07 €

Logo χαρτοταινία λευκή eco 50x40cm

Η λευκή Eco χαρτοταινία Logo δημιουργεί το τέλειο φινιρίσμα σε κάθε σας συσκευασία. Με διαστάσεις 50x40cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη. Αποκτήστε την τώρα και δώστε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε συσκευασία σας!
Τιμή 1,74 €

DeLux χλώριο 2lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Delux, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,99 €

Καγιά μαχλέπι 5gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Καγιά μαχλέπι 5gr από την εταιρία Καγιά μπαχαρικά. Με εκλεπτυσμένο άρωμα και γεύση που ξεχωρίζει, αυτό το προϊόν θα σας μαγέψει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας συναρπάσει.
Τιμή 0,64 €