• Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml
  • Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

37149
8008970002873
2,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο berries & musk 500ml

Το αφρόλουτρο της Vidal σε gel με μυστηριώδες άρωμα του Musk και απαλές φρουτώδεις νότες βατόμουρου που αναμειγνύονται αρμονικά, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,73 €

Lilia black αφρόλουτρο με ορχιδέα 800ml

Το Lilia Black αφρόλουτρο με ορχιδέα 800ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και αναζωογόνησης κάθε φορά που ντουζάρεστε. Η μοναδική σύνθεσή του με ορχιδέα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το Lilia Black αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογο?
Τιμή 1,93 €

Old spice shower gel night panther 400ml

Το Old Spice shower gel Night Panther 400ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον αρρενωπό άνδρα που αναζητά ένα αρρενωπό άρωμα που θα τον κάνει να ξεχωρίσει. Η μυστηριώδης μυρωδιά του Night Panther θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο πάθος και αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε ανδρικά δυνατοί κάθε μέρα!
Τιμή 2,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr

Ζωηρό χρώμα, φρέσκο άρωμα, γεύση εκλεπτυσμένη. Απολαύστε τον Τριαντάφυλλο πτι φουρ με κυδώνι 400gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη γαστρονομία!
Τιμή 3,75 €

B,u, αποσμητικό deo spray hidden paradise 150ml

Το αποσμητικό deo spray hidden paradise 150ml της B.U. είναι ο απόλυτος τρόπος για να αισθανθείτε φρέσκοι και εξωτικοί όλη μέρα. Η μοναδική του μυρωδιά θα σας ταξιδέψει σε ένα κρυμμένο παράδεισο, ενώ η δροσερή του σύνθεση θα σας προστατεύσει από την κακοσμία και τον ιδρώτα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,51 €
Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με ανθεκτικότητα και ευελιξία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και τακτοποιημένο. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης στον χώρο σας!
Κανονική τιμή 3,25 € Τιμή 2,18 €
  • -1,07 €
  • -1,07 €

Maggi ζωμός λαχανικών 132gr

Ζωμός λαχανικών. Στους κύβους MAGGI τα λαχανικά αποξηραίνονται και κλείνονται μέσα σε ένα μικρό κύβο, απελευθερώνοντας όλη τους τη νοστιμιά και τη πλούσια γεύση στο φαγητό.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 2,83 €

Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml

Το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού και το ανθρακούχο χαρακτήρα του, το Okf θα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml της εταιρίας Okf τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό!
Τιμή 0,92 €