• TRIDENT BUBBLEMINT 14gr
  • TRIDENT BUBBLEMINT 14gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT BUBBLEMINT 14gr

Η νέα φόρμουλα του TRIDENT BUBBLEMINT 14gr θα σας ενθουσιάσει με την αναζωογονητική γεύση του. Αφήστε το μοναδικό μίγμα από το φρέσκο μέντα και τη γλυκιά μαστίχα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο δροσιά και γεύση. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια γεύσης και την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει το TRIDENT BUBBLEMINT 14gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ζαχαρωτών.
40911
7622210890382
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis λιαστες τοματες 240gr

Χρειάζεστε ένα γευστικό και υγιεινό σνακ; Δοκιμάστε τις Piltsis λιαστές τομάτες 240gr και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει! Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτές οι λιαστές τομάτες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τις σε κάθε σας σνακ!
Τιμή 2,76 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-1b/7flw

Φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το μπουκέτο λουλουδιών Tns 4 χρωμάτων 0055-1b/7flw. Ζωντανά χρώματα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για να δώσουν ένα φρέσκο και φωτεινό αέρα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλουδιών από την Tns.
Τιμή 1,07 €

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml dolomiti

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml dolomiti είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση μαλακότητας και φρεσκάδας. Η μοναδική φόρμουλα του Lenor διαρκεί για πολλές πλυσίματα, εξασφαλίζοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Αφήστε το Lenor να σας περιποιηθεί και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Xxl χαρτί κουζίνας 60m

Το XXL χαρτί κουζίνας 60m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μεγάλη του μήκος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε για αντικατάσταση. Είναι απαλό στην αφή και απορροφητικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στον καθημερινό σας βίο!
Τιμή 2,14 €

Altura τόνος σε νερό 160gr

Τόνος κονσέρβα σε νερό, ιδανικός για σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και πολλές άλλες γευστικές δημιουργίες!

Τιμή 2,15 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,98 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €