• Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml dolomiti  - 1
  • Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml dolomiti  - 1

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml dolomiti

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml dolomiti είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση μαλακότητας και φρεσκάδας. Η μοναδική φόρμουλα του Lenor διαρκεί για πολλές πλυσίματα, εξασφαλίζοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Αφήστε το Lenor να σας περιποιηθεί και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
33620
8006540891599
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κάλτσες με γούνα ροζ one size 2τεμ

Οι Tns κάλτσες με γούνα ροζ one size 2τεμ είναι ο ορισμός της άνεσης και του στυλ. Με υπέροχη ροζ απόχρωση και μοναδική γούνα, αυτές οι κάλτσες θα σας κρατήσουν ζεστούς και στυλάτους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η μοναδική one size εφαρμογή τους τις καθιστά ιδανικές για όλους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ζευγάρι κάλτσες και να ξεχωρίσετε από το πλήθος.
Τιμή 2,61 €

Κορυφαία προϊόντα

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €

Maki υγρό καθαριστικό πατώματος με άρωμα τριαντάφυλλο γιασεμί 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό πατώματος με άρωμα τριαντάφυλλο γιασεμί σε συσκευασία 4lt είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των πατωμάτων σας με ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική σύνθεσή του αφήνει τα πατώματα λαμπερά και καθαρά, ενώ το άρωμα τριαντάφυλλο γιασεμί προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Απλά αναμείξτε το καθαριστικό με νερό σε κατάλληλη αναλογία και καθαρίστε τα πατώματα σας με άνεση και αποτελεσματικότητα.
Τιμή 2,93 €

Zebra χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 100 φύλλα

Τα χαρτομάντηλα προσώπου Zebra White δύο στρώσεων αποτελούνται από 100% ίνες λευκής κυτταρίνης. Με στάνταρ και πιο σφιχτό άνοιγμα στο πίσω μέρος. Ιδανικό για πρόσωπο, το μωράκι και το αυτοκίνητο!

Τιμή 0,73 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr

Η Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε τώρα τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στην υγιεινή του μπάνιου σας και δώστε νέα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό με την αξιοπιστία και την απόδοσή του.
Τιμή 0,68 €