• Piltsis λιαστες τοματες 240gr  - 1
  • Piltsis λιαστες τοματες 240gr  - 1

Piltsis λιαστες τοματες 240gr

Χρειάζεστε ένα γευστικό και υγιεινό σνακ; Δοκιμάστε τις Piltsis λιαστές τομάτες 240gr και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει! Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτές οι λιαστές τομάτες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τις σε κάθε σας σνακ!
34491
5200121323858
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wellaflex αφρος 200ml no 5 volume & repair

Ο Wellaflex αφρός 200ml no 5 volume & repair είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε όγκο και αναζωογόνηση στα μαλλιά σας. Με την ειδική του φόρμουλα, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφη και σίγουρη για το look σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,21 €
Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml Proderm - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Κανονική τιμή 5,19 € Τιμή 4,18 €
  • -1,01 €
  • -1,01 €

Βαση ξυλινη 40x25cm

Η βάση ξύλινη 40x25cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η βάση προσθέτει μια αίσθηση φυσικού και ζεστού ύφους στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις της να είναι 40x25 εκατοστά, προσφέρει αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια κομψή εμφάνιση. Αποκτήστε τη βάση ξύλινη 40x25cm σήμερα και ανανεώστε τον χώρο
Τιμή 6,93 €

Luna ψαλιδι με χαρακα 13cm 601587

Το Luna ψαλίδι με χαράκα 13cm 601587 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη! Με την ακρίβεια της χαράκας του και την ανθεκτικότητα των λεπίδων του, το Luna ψαλίδι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κοπή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο χώρο του εμπορίου!
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία. Με την εξαιρετική του ποιότητα, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στο τηγάνι, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Επιπλέον, τα 18 φύλλα προσφέρουν μακροχρόνια χρήση και αντοχή. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στο μαγείρεμα σας!
Τιμή 1,16 €

Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του χαρουπιού και την τραγανή υφή τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με τυρί και κρασί για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γεύση τους!
Τιμή 1,92 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με πεύκο 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €

Μαλλι της γριας 20gr,

Το Μαλλί της Γριάς 20gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το look σας με φυσικό τρόπο. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκειά του, το μαλλί αυτό θα σας χαρίσει ένα λαμπερό και υγιές χτένισμα που θα εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το Μαλλί της Γριάς 20gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 0,51 €