• ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15
  • ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με το πλαστικό γλαστράκι Νο15 με φυτό! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα, αυτό το γλαστράκι θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αγοράστε το τώρα και δημιουργήστε έναν μοναδικό και ζωντανό κήπο που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη!
40596
5203642143127
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ

Το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά τους ευκολότερη και πιο υγιεινή. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ τώρα!
Τιμή 1,05 €

RICE UP ΤΣΙΠΣ ΟΛΙΚΗΣ 60gr. - (ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ & ΞΥΔΙ)

Ανακαλύψτε τη γεύση και την υγεία με τα RICE UP τσιπς ολικής με θαλασσινό αλάτι και ξύδι! Μια νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που θα ικανοποιήσει τις γευστικές τους ανάγκες. Απολαύστε τη γεύση της θάλασσας και το άρωμα του ξυδιού σε κάθε δαγκωνιά, και ανανεώστε τις επιλογές σας με τα RICE UP τσιπς ολικής!
Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Elite crackers μεσογειακά με σουσάμι 3x105gr

Κρακ και γεύση στη στιγμή με τα Elite Crackers Μεσογειακά. Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή διατροφή, είναι η ιδανική λύση για απολαυστικό και ισορροπημένο snacking.

Τιμή 3,07 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό για τα χέρια σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Farcom activel plus gel τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Τιμή 0,81 €

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €

Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr

Οι Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο και τραγανό ψωμί ολικής άλεσης, αυτές οι φρυγανιές προσφέρουν μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με τυρί, μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αποκτήστε τώρα τις Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr και απολ
Τιμή 2,95 €

Lays chips pizza hut 120gr

Η Lay's chips Pizza Hut 120gr συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της πίτσας με την τραγανή υφή των chips Lay's. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της Pizza Hut σε κάθε δαγκωνιά, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ικανοποιήσετε την απαιτητική σας ουρά γεύσης.

Τιμή 1,98 €