• MUST ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΠΙΡΑΛ 2 ΘΕΜΑΤΩΝ (17x25) - CRAFT
  • MUST ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΠΙΡΑΛ 2 ΘΕΜΑΤΩΝ (17x25) - CRAFT

MUST ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΠΙΡΑΛ 2 ΘΕΜΑΤΩΝ (17x25) - CRAFT

49696
5205698681639
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη

Το Κουβάς Ιταλίας 14lt με μυτη της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ανθεκτικός, λειτουργικός και ευέλικτος, ο Κουβάς Ιταλίας 14lt θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας βήμα.
Τιμή 2,43 €

ΤΗΓΑΝΙ FEST PROFESSIONAL ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ (30cm)

Η ΤΗΓΑΝΙ FEST PROFESSIONAL ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ (30cm) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία σεφ και ερασιτέχνη μάγειρα. Με την αντικολλητική επίστρωση της, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της θα σας διασφαλίσει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της θα σας προσφέρει άνεση και ευκολία κατά τη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την
Τιμή 19,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,61 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 236ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 236ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,58 €

Έλμα μαστίχα χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η Ελμα μαστίχα Χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της μαστίχας από τη Χίο με ένα αναζωογονητικό άρωμα δυόσμου. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Χίου σε κάθε δάγκωμα, χωρίς ζάχαρη για μια υγιεινή επιλογή. Αγοράστε τώρα τα 10τεμ προϊόντα της Έλμα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,62 €

Fini ζελεδάκια sour little mix 90gr

Η Fini 90gr, lttle mix είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση και ποικιλία. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που σας προσφέρει η Fini και ανακαλύψτε τη χαρά του γλυκού σε κάθε δαγκωμό. Αγοράστε τώρα το Fini 90gr, lttle mix και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 0,84 €