• Lays chips pizza hut 120gr Lay's chips - 1
  • Lays chips pizza hut 120gr Lay's chips - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLay's chips

Lays chips pizza hut 120gr

Η Lay's chips Pizza Hut 120gr συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της πίτσας με την τραγανή υφή των chips Lay's. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της Pizza Hut σε κάθε δαγκωνιά, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ικανοποιήσετε την απαιτητική σας ουρά γεύσης.

26783
5201024782582
1,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Extra σνακ με φυστίκι 85gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 85gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο, στο πάρκο, ή όπου αλλού επιθυμείτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια λιχουδιά που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,04 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €

Pringles chips sour cream and onion 165gr

Απολαύστε την απίστευτη γεύση των Pringles chips στη γεύση sour cream and onion! Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στο γλυκό της κρέμας και το καυτερό των κρεμμυδιών, αυτά τα chips σίγουρα θα σας κάνουν να ξετρελαθείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο σνακ να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα Pringles chips σήμερα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 2,34 €

Agrino chips σνακ με sour cream & κρεμμύδι 60gr

AGRINO. Οι τσίπς AGRINO 60gr. σε γεύση Sour Cream & Onion προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καθηλώσει. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ του γλυκού της κρέμας και της πικάντικης κρεμμύδου θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με κάθε δαγκωνιά θα αισθάνεστε την εκρηκτική γεύση που σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τα τσίπς AGRINO και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα
Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Mythos μπύρα φιάλη 500ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 1,77 €

Κύκνος sauce barbecue 560gr

Το Κύκνος sauce barbecue 560gr είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της γεύσης του barbecue. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Κύκνος, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε ψητά κρέατα, burgers, ribs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε το Κύκνος sauce barbecue 560gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 4,99 €

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο & βερίκοκο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο & βερίκοκο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,45 €

Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σας εργασία. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την Nast χαρτοταινία σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,53 €