• SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ
  • SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ

SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ

Το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά τους ευκολότερη και πιο υγιεινή. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΠΡΑΣΙΝΟ τώρα!
40083
50226856
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOPINE GEL ΧΛΩΡΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x750ml

Το TOPINE GEL ΧΛΩΡΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x750ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με τη μοναδική συνδυασμό άρωματος λεβάντας και ισχυρού χλωρίου, το TOPINE GEL αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές, ενώ παράλληλα εξουδετερώνει τα βακτήρια και τους ιούς. Αποκτήστε το TOPINE GEL σήμερα και δώστε στο σπίτι σας τη φρεσκάδα που αξίζει!
Τιμή 3,21 €

OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μια άνετη εμπειρία χρήσης και αίσθηση ασφάλειας. Η ειδική τους σχεδίαση προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Αγοράστε τώρα τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER και απολαύστε την άνεση και τ?
Τιμή 1,93 €

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €

Ιωνια ιτεα φλυτζανι & πιατακι τσαγιου λευκο

Το Ιωνια ιτεα φλυτζανι & πιατακι τσαγιου λευκο είναι ένα υπέροχο σετ που θα φωτίσει την καθημερινότητά σας. Με κομψό λευκό χρώμα και μοντέρνο design, αυτό το σετ θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας με στυλ και κομψότητα με αυτό το υπέροχο σετ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίν?
Τιμή 5,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κοραλλάκι 500gr

Το Κοραλλάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Είναι ιδανικό για τα παιδιά και για συνταγές όπως σούπες.

Χρόνος βρασμού: 8-10 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €

Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml

Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

1) Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέxει, βοηθάει στη διατήρηση του xρώματος.

2) Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB.

3) Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα.

Τιμή 3,97 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές χωρίς γλουτένη 250gr

Ανακαλύψτε τον νέο NESCAFÉ GOLD Cappuccino.Ένας συνδυασμός κόκκων ποικιλίας Arabica καλλιεργημένων σε μεγάλο υψόμετρο και κόκκων ποικιλίας Robusta που δίνουν πλούσια και μεστή γεύση στο ρόφημα, ενώ το πλούσιο σε γεύση γάλα προσδίδει βελούδινη κρέμα, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία καφέ.

Με την ποσότητα της συσκευασίας μπορείτε να φτιάξετε 17-20 μερίδες.

Τιμή 6,61 €

Ινδία κόλιανδρο βάζο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 0,99 €