• WASH & GO SHAMPOO 360ml - (ANTI-DAND) (1+1 ΔΩPO)
  • WASH & GO SHAMPOO 360ml - (ANTI-DAND) (1+1 ΔΩPO)

WASH & GO SHAMPOO 360ml - (ANTI-DAND) (1+1 ΔΩPO)

Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το WASH & GO SHAMPOO 360ml - (ANTI-DAND) (1+1 ΔΩΡΟ)! Το απόλυτο αντικατανθρωπικό σαμπουάν που θα σας απαλλάξει από την πιτυρίδα και θα σας χαρίσει απαλά και λαμπερά μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
40513
8008970055718
4,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 5oz kraft 50τεμ

Ένα υπέροχο και πρακτικό χαρτίνο κύπελο παγωτού 5oz kraft 50τεμ που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με άνεση και στυλ! Ιδανικό για κάθε είδους εκδηλώσεις και πάρτι, αυτό το κύπελο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να απολαύσετε το παγωτό σας με στυλ!
Τιμή 1,85 €

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ - (MARIE CAT) (563077)

Το απόλυτο σετ για κάθε φανατικό της Marie Cat! Αυτό το πλαστικό σετ περιλαμβάνει ένα φαγητοδοχείο και ένα παγούρι, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας γάτα. Κομψό, πρακτικό και ανθεκτικό, αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάθε μικρό ή μεγάλο fan της Marie Cat. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη με την παρέα της αγαπημένης γάτας!
Τιμή 8,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Le Mon φυσικός χυμός λεμονιού 250ml

Le Mon φυσικός χυμός λεμονιού 250ml είναι ένας φρέσκος και αρωματικός χυμός που παρασκευάζεται από φρέσκα λεμόνια. Με τη φυσική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, ο χυμός αυτός είναι ιδανικός για να αναζωογονήσει τον οργανισμό σας και να σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε τον δροσιστικό Le Mon χυμό λεμονιού ως μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή ποτού!

Τιμή 0,95 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €

Omay αποσμητικό χώρου baby 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 2,12 €