• VIOMES ΣΤΥΦΤΗΡΙ Νο 24
  • VIOMES ΣΤΥΦΤΗΡΙ Νο 24

VIOMES ΣΤΥΦΤΗΡΙ Νο 24

48567
5203493000242
1,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΙΡΑΛ 23x33 40 ΦΥΛΛΩΝ - (PRINCESS)

Η μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ 23x33 με 40 φύλλα της εταιρίας Princess είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε δημιουργική στιγμή σας. Με υψηλής ποιότητας χαρτί που είναι ιδανικό για τέχνη με μολύβια, μαρκαδόρους, ακουαρέλες και πολλά άλλα, αυτό το μπλοκ θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε απίστευτα έργα τέχνης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε στον κόσμο της τέχνης να σας ξεφύγει - αγοράστε το τώρα και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
Τιμή 2,42 €

ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,20€)

Το ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια. Μείγμα πέντε διαφορετικών φρούτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση -0,20€ και απολαύστε τη μοναδική αυτή γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 7,33 €

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Musto γνήσιο ξύδι 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 2,39 €

Royal γάλα μερίδα για καφέ 7,5% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 0,93 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που διαρκεί. Αφήστε το Dixan να αναλάβει τη φροντίδα των ρούχων σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 11,04 €

Gifflar ρολάκια κανέλας 260gr

Τα μίνι ψωμάκια κανέλας Pagen Gifflar είναι υπέροχα ψημένα και έχει μια υπέροχη νόστιμη γέμιση. Με καφέ, στο πικνίκ, με φίλους ή μόνο για τον εαυτό σου όταν έχεις διάθεση για κάτι γλυκό! Απλό και νόστιμο!

Τιμή 4,16 €