• Νέο
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr

Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr

50939
5201514001018
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2025 (6τεμ.)

Η Panasonic προσφέρει τις καλύτερες μπαταρίες λιθίου κουμπιών στην αγορά. Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, οι μπαταρίες CR-2025 είναι ο ιδανικός επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Μην αφήσετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει στις πιο σημαντικές στιγμές. Αποκτήστε τώρα το πακέτο με τις 6 μπαταρίες CR-2025 και εξασφαλίστε την αδιάλειπτη λειτουργία των αγαπημένων σας συσκευών. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας - επιλέξτε Panasonic και
Τιμή 3,47 €

Twister κωνος παγωτου μπισκοτο 12+2τμχ,

Ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και απόλαυσης! Απολαύστε τον κωνο παγωτού Twister με μπισκότο, ένα μοναδικό γλυκό που θα σας καταπλήξει. Με 12 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Απολαύστε το Twister κωνό παγωτού με μπισκότο και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει!
Τιμή 3,42 €

Tns πλαστικο καλαθι τακτοποιησης ψυγειου large vc-701

Το Tns πλαστικό καλάθι τακτοποίησης ψυγείου large vc-701 είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρατάτε το ψυγείο σας οργανωμένο και καθαρό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύετε φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα είδη τροφίμων με άνεση. Αποκτήστε το Tns πλαστικό καλάθι τακτοποίησης ψυγείου large vc-701 τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 1,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες double dry maxi night 16τεμ

Μεγάλου μήκους σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις EveryDay Hyperdry Normal, με φτερά προστασίας.

Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με καινοτόμο πυρήνα διπλής απορροφητικότητας που συγκρατεί έως και διπλάσια ποσότητα υγρασίας, σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 3,08 €

Ματίνα μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,13 €

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Spark υγρό πιάτων μασσαλίας 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Spark δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 5,60 €