• ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ - (MARIE CAT) (563077)  - 1
  • ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ - (MARIE CAT) (563077)  - 1

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ - (MARIE CAT) (563077)

Το απόλυτο σετ για κάθε φανατικό της Marie Cat! Αυτό το πλαστικό σετ περιλαμβάνει ένα φαγητοδοχείο και ένα παγούρι, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας γάτα. Κομψό, πρακτικό και ανθεκτικό, αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάθε μικρό ή μεγάλο fan της Marie Cat. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη με την παρέα της αγαπημένης γάτας!
41555
5205698557163
8,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ - (SPIDERMAN) (508143)

Το ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ - (SPIDERMAN) (508143) είναι το τέλειο δώρο για κάθε φαν του Spiderman! Με μια ποικιλία από αξεσουάρ και ανακαλύψεις μέσα σε κάθε αυγό, το παιχνίδι είναι γεμάτο διασκέδαση και εκπλήξεις. Αγοράστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία με τον αγαπημένο σας υπερήρωα!
Τιμή 1,17 €

Roshen johnny krocker γκοφρετακια 350gr choco

Τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια 350gr choco είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας, αυτά τα γκοφρετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και αποκτήστε τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια τώρα!
Τιμή 3,55 €

Δισκος ζαχαροπλαστικης αλουμινιου 25x33cm 10226

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον Δίσκο Ζαχαροπλαστικής Αλουμινίου 25x33cm 10226! Ιδανικός για την παρασκευή γλυκών λιχουδιών και για τη σερβιρίσματα τους με στυλ. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, εξασφαλίζει ομοιόμορφη αποτελεσματικότητα και αντοχή στη χρήση. Με διαστάσεις 25x33cm, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs καφές φίλτρου 250gr

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Τιμή 5,27 €

Rummo penne rigate no66 500gr

Η Rummo penne rigate no66 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία των χρωμάτων. Με τη μοναδική της γεύση και την τέλεια υφή, αυτή η πέννα rigate θα σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε τώρα τη Rummo penne rigate no66 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €

Colgate οδοντόκρεμα total active fresh 75ml

Η Colgate Total Active Fresh οδοντόκρεμα 75ml προσφέρει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας για όλη την ημέρα. Η εξειδικευμένη φόρμουλα της Colgate βοηθά στην πρόληψη της πλάκας, της τερηδόνας και των ουλίτιδων, ενώ παράλληλα προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα στην αναπνοή. Αποκτήστε την Colgate Total Active Fresh οδοντόκρεμα τώρα και απολαύστε υγιή και φρέσκα δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €