• SEPTONA ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ DERMASOFT (60τεμ.) - (MAX)
  • SEPTONA ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ DERMASOFT (60τεμ.) - (MAX)

SEPTONA ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ DERMASOFT (60τεμ.) - (MAX)

Τα SEPTONA ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ DERMASOFT (60τεμ.) - (MAX) είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπογραφή της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρουν την απαραίτητη απαλότητα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει!
40443
5201410964011
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder έκπληξη joy 20gr

Η μαγεία της Kinder Έκπληξης! Το Kinder Joy είναι το μοναδικό προϊόν που συνδυάζει δύο τραγανές μπουκίτσες μέσα σε κρεμώδες μείγμα από γάλα και κακάο με πολλά νέα, φανταστικά παιχνίδια.

Τιμή 1,09 €

RIO MARE ΤΟΝΟΣ 80grX3 σε ΛΑΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η γεύση του αλιευμένου με προσοχή τόνου RIO MARE σε συνδυασμό με το πλούσιο ελληνικό λάδι θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεσογείου. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που θα σας δώσει ενέργεια και απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του τόνου RIO MARE σε συνδυασμό με το ελληνικό λάδι που θα σας ενθουσιάσει!

Τιμή 5,80 €

Tns τσαντα θερμος 28x18x22cm coolb-28

Η Tns τσάντα θερμός 28x18x22cm coolb-28 είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν πρακτική για κάθε χρήση, είναι ο απαραίτητος σύντροφος για τις εκδρομές σας. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Tns τσάντα θερμός και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 4,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης κουβερτούρα σε τρούφα 100gr

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

• Για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ γλυκά και παγωτά.

• Να παρασκευάσετε τρουφάκια ή άλλα γλυκίσματα.

• Να φτιάξετε Σοκολάτα Ρόφημα με νερό ή γάλα.

Τιμή 1,90 €

Hell καφές cappucino 250ml

Ρόφημα καφέ Cappuccino.

Επεξεργασμένο σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (UHT), ομογενοποιημένο ρόφημα με 75% γάλα και εκχύλισμα καφέ.

Τιμή 1,02 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μεγάλες 10τεμ 820gr

Οι αξιαγάπιτες πίτες Καραμολέγκος είναι μεγάλες και έρχονται σε συσκευασία 10 τεμαχίων με συνολικό βάρος 820 γραμμάρια. Αποτελούν μια νόστιμη επιλογή για μια γρήγορη και γευστική γεύματα.

Τιμή 2,39 €

Gliss conditioner supreme length 200ml

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,38 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων για χρωματιστά ρούχα 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €