• Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
  • Gliss conditioner supreme length 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGliss

Gliss conditioner supreme length 200ml

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

1448
5201143734288
2,38 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Myristate, Biotin, Paeonia Lactiflora Root Extract, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Hydrolyzed Keratin, Citric Acid, Glycerin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Dimethiconol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Trideceth-5, Sodium Methylparaben, Parfum (Fragrance), Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzyl Alcohol
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά!
Χρησιμοποιήστε το συχνά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray colour perfection 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (COLOR PERFECTION) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας, προσφέροντας ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και εύκολα στο χειρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 4,62 €

Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml

Το Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα μικρά παιδιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, το χτένισμα γίνεται παιχνιδάκι και οι μπερδεμένες τρίχες εξαφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξεχάστε τα δάκρυα και τα παράπονα κατά το χτένισμα, με το Adelco kids spray η διαδικασία γίνεται ευχάριστη και εύκολη. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα μαλλιά των παιδιών σας λαμπερά και υγιή!
Τιμή 3,11 €

Syoss conditioner salonplex 440ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Syoss, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 3,45 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Κεράκια γενεθλίων με βάση 24τεμ

Τα κεράκια γενεθλίων με βάση είναι μια όμορφη προσθήκη στο γενέθλιο κέικ και τις εορταστικές σας στιγμές. Αυτά τα κεράκια συνήθως έχουν μια μικρή βάση που τα βοηθά να στέκονται όρθια στο κέικ, ενώ στην κορυφή τους υπάρχει το νούμερο των γενεθλίων ή άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Τιμή 0,55 €

Νίκη αλάτι ημίχονδρο 1kg

Ημίχονδρο θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Καλας Group σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,32 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 5,07 €

Pasta del capitano οδοντόκρεμα carbone attivo 100ml

Η οδοντόκρεμα "Pasta del Capitano Carbone Attivo" σε συσκευασία 100ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη στοματική σας υγιεινή. Η σύνθεσή της συμπεριλαμβάνει ενεργό άνθρακα, ο οποίος φημίζεται για τις ιδιότητές του να απορροφά τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες, προσφέροντας ενισχυμένο καθαρισμό.

Τιμή 1,18 €