• RIO MARE ΤΟΝΟΣ 80grX3 σε ΛΑΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  • RIO MARE ΤΟΝΟΣ 80grX3 σε ΛΑΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

RIO MARE ΤΟΝΟΣ 80grX3 σε ΛΑΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η γεύση του αλιευμένου με προσοχή τόνου RIO MARE σε συνδυασμό με το πλούσιο ελληνικό λάδι θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεσογείου. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που θα σας δώσει ενέργεια και απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του τόνου RIO MARE σε συνδυασμό με το ελληνικό λάδι που θα σας ενθουσιάσει!

41571
8004030344938
5,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αγριλιά ελαιόλαδο 4lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση του παρθένου ελαιολάδου με την Αγριλιά ελαιόλαδο 4lt. Με την πλούσια γεύση και το άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις, αυτό το ελαιόλαδο θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα της Αγριλιάς και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σε ένα νέο επίπεδο.
Τιμή 48,11 €

TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR PAPRICA

Το TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR PAPRICA είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση πάπρικας. Με την τραγανή υφή του και την έντονη γεύση, αυτό το κράκερ θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να ανακαλύψετε μια νέα αγαπημένη λιχουδιά.
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αφρόλουτρο muschio bianco 500ml

Αφροντούς, με έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι να δένουν αρμονικά, χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,84 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 194gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 3,95 €

Luxe σκυλοτροφή κοτόπουλο πατέ 150gr

Υγρή τροφή από την Luxe, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,66 €

Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ

Τα Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε γραφείο και σπίτι. Με την ανθεκτική τους κατασκευή και το μοντέρνο design, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα Iris λαστιχάκια σπιράλ τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,19 €

Bispol καντήλα για κερί λευκό w006

Η Bispol καντήλα για κερί λευκό W006 είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και φινέτσα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία των κεριών στο σπίτι σας!
Τιμή 1,08 €