• NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT
  • NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT

NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT

Η παιδική οδοντόβουρτσα NormalClinic Kids με βεντούζα είναι ιδανική για τη φροντίδα των παιδικών δοντιών. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια και τα ούλα, η οδοντόβουρτσα αυτή βοηθά στην αποτελεσματική καθαριότητα και προστασία της στοματικής υγείας των παιδιών. Η ενσωματωμένη βεντούζα της επιτρέπει να παραμένει σταθερή στον πάγκο του μπάνιου, εξασφαλίζοντας άνετο και εύκολο πλύσιμο των δοντιών. Προσφέρει μια διασκεδαστική ?
40356
3800213350377
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The lttlies γεωμετρικο σετ 30cm 4τεμ 646119

Το The lttlies γεωμετρικό σετ 30cm 4τεμ 646119 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στα εργαλεία τους. Με ακρίβεια στις μετρήσεις και εύκολο χειρισμό, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα γεωμετρικά σετ στην αγορά!
Τιμή 1,25 €

ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 200GR -15Λ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των λαχταριστών αλλατίνων γεμιστών με σοκολάτα 200gr -15τμχ. Μια απόλαυση για τις γλυκές στιγμές της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito κάσιους ψημένα αλατισμένα 120gr

Κάσιους ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.

Τιμή 3,03 €

Coca cola αναψυκτικό original 2x1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,95 €
  • Πακέτο