• SCOTCH BRITE CLASSIC 2+1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  • SCOTCH BRITE CLASSIC 2+1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

SCOTCH BRITE CLASSIC 2+1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

48450
8000280030034
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tavern πιατο βαθυ ταβερνας λευκο 25cm md630

Το βαθύ πιάτο ταβέρνας λευκό 25cm md630 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο σπίτι σας. Με το κομψό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φαγητού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 4,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος deo spray paradise moments 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Fa σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Τέλος, διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά την χρήση του.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,15 €

Foli fix σακούλες τροφίμων 3lt 25x35cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 3lt 25x35cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν!
Τιμή 0,45 €

Overlay express καθαριστικό πατώματος για ξύλινες επιφάνειες 1lt

Το καθαριστικό για ξύλινα πατώματα της εταιρείας Overlay, στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το φυσικό χρώμα του δαπέδου χωρίς να αφήνει θαμπάδα συμβάλλοντας στο να μην χρειάζεται σύντομα νέο σφουγγάρισμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 2,60 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt θα σας κάνει να νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της άνεσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πλύσιμό σας. Η μοναδική του σύνθεση θα αφήσει τα ρούχα σας μαλακά και με απαλή αίσθηση, ενώ η μοναδική αρωματική του νότα θα σας συναρπάσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα κάθε φορά που τα φοράτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία πλύσης που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,77 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα 450ml

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax Classic για τα τζάμια καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες του σπιτιού σας χωρίς να αφήνει στίγματα.

Τιμή 1,48 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού