• ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 200GR -15Λ
  • ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 200GR -15Λ

ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 200GR -15Λ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των λαχταριστών αλλατίνων γεμιστών με σοκολάτα 200gr -15τμχ. Μια απόλαυση για τις γλυκές στιγμές της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
40338
5203064008332
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ 90gr. - (ΜΠΑΝΑΝΑ & ΜΗΛΟ)

Η απόλαυση της φρεσκάδας της μπανάνας και του μήλου συναντά την πρακτικότητα των φρούτων σε μια συσκευασία 90gr. Τα NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ είναι ο ιδανικός συνοδός για ένα γευστικό ενεργειακό σνακ όλη την ημέρα. Απολαύστε την απόλυτη γεύση των φρούτων χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Απλά ανοίξτε τη συσκευασία και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αγοράστε τώρα τα NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ και ανακαλύψτε την
Τιμή 1,96 €

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr καστανο φακορυζο

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Τυρολέζα ετοιμού γεύματος 300gr καστανό φακορύζου από την εταιρία μας. Μια νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την ευκολία στην παρασκευή του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και απολαύστε την ικανοποίηση που προσφέρει.
Τιμή 1,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml

Το Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με τη δύναμη του ξυδιού, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα και τα σκεύη σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Svelto aceto και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πλυσίματος πιάτων.
Τιμή 2,42 €

Royal φυτική κρέμα μαγειρικής 23% 500ml

Η Royal φυτική κρέμα μαγειρικής με 23% λίπος και συσκευασία 500ml είναι πιθανώς μια κρέμα που χρησιμοποιείται στη μαγειρική για διάφορες εφαρμογές, όπως η προσθήκη σε σάλτσες, σούπες, γαρνιτούρες, γλυκά και άλλα πιάτα.

Τιμή 1,97 €

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
Τιμή 0,27 €

Deviltop ποντικοφάρμακο σε πάστα 150gr

Η DEVILTOP ΠΑΣΤΑ 150gr. είναι το τέλειο δόλωμα για ποντίκια που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά εντόματα. Με την ισχυρή του σύνθεση, τα ποντίκια θα τραβηχτούν αμέσως και θα εξαφανιστούν από τον χώρο σας. Αγοράστε τώρα το DEVILTOP ΠΑΣΤΑ 150gr. και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο χωρίς ποντίκια.
Τιμή 2,92 €

Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 6x30gr

Η Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 6x30gr είναι ο ιδανικός συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Απολαύστε την πλούσια γεύση της μιράντας με τη μειωμένη ποσότητα ζάχαρης, προσφέροντας ένα υγιεινό και νόστιμο επιδόρπιο. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,97 €