• SVELTO ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 980ml ACETO
  • SVELTO ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 980ml ACETO

SVELTO ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 980ml ACETO

48058
8720181389924
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH BUBBLEGUM 30GR

Ανανεωτική γεύση bubblegum που ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι όλη μέρα. Απολαύστε τη φρεσκάδα του Mentos τζίχλες Pure Fresh Bubblegum 30gr και ανανεώστε την αναπνοή σας με στυλ. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,01 €

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B)

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, το πιστόλι νερού TNS θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον κήπο σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση του κήπου σας!
Τιμή 2,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr

Η Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και του γιαούρτι. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας συνδυάζεται τέλεια με τη φρουτώδη νότα της βατόμουρου, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,19 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €