• ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ
  • ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 25ΤΕΜ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

Αποκτήστε τα πιο χρωματιστά και ποιοτικά καλαμάκια χάρτινα 25 τεμαχίων από την εταιρία μας! Με μια ματιά, θα σας μαγέψουν τα ζωηρά χρώματα και η ποιότητα τους θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε τα ποτά σας με στιλ και διασκεδάστε με τους φίλους σας χωρίς ανησυχίες. Αγοράστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
40029
5206492006321
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ (140x180cm) - (TBL180)

Ανανεωτικός και μοντέρνος σχεδιασμός για τον χώρο σας! Το TNS τραπεζομάντηλο αλεκίαστο διαστάσεων 140x180cm (TBL180) είναι ο ιδανικός σύντροφος για το τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικότητα στον χρόνο και εύκολη συντήρηση. Με το μοντέρνο του design θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας. Απογειώστε τη διακόσμηση του χώρου σας με το TNS τραπεζομάντηλο αλεκίαστο!
Τιμή 6,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml

Αφεθείτε στη γοητεία της βανίλιας με το απαλό και γοητευτικό άρωμα του Johnsof 28ml. Αφήστε την αισθησιακή αρωματική νότα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Αποκτήστε το Johnsof τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία άρωματος που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 1,79 €

Φλώρινας σόδα 330ml

Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της Φλώρινας σόδας 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας! Με την απαλή γεύση της Φλώρινας, αυτή η αναψυκτική θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ευχαριστημένοι. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την κάθε στιγμή!
Τιμή 0,44 €

Κάλας αλάτι κλασικό 250gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 0,66 €

Ήλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m

Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m - Το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια στην κουζίνα! Με το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m, μπορείτε να ψήσετε ό,τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό στο ταψί σας. Είναι απλό στη χρήση, εύκολο να κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε και βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας της κουζίνας σας. Αποκτήστε το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελμα
Τιμή 0,85 €