• Νέο
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 65x85cm 20τεμ
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 65x85cm 20τεμ

Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 65x85cm 20τεμ

51133
5203159032587
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tsakmaki αναπτηρας πετρα μινι 077 25τεμ διαφορα χρωματa

Αναπτήρας πέτρα μίνι Tsakmaki με 077 25 τεμάχια σε διάφορα χρώματα. Αγοράστε τώρα τον αναπτήρα Tsakmaki και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και μοναδικού design. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με ένα από τα πιο στιλάτα αξεσουάρ ανάφλεξης στην αγορά!
Τιμή 9,33 €

Αλφα καμινετο πλαστικο απλο

Το Αλφα καμινέτο πλαστικό απλό της εταιρίας Άλφα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική του κατασκευή, το καμινέτο Αλφα θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματά σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 9,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι πομπέ για ποτήρι 14oz-16oz 90mm 100τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνακα με αυτό το καπάκι πομπέ για ποτήρι 14oz-16oz. Με μέγεθος 90mm και συσκευασία 100 τεμαχίων, αυτό το προϊόν είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ποτό σας. Εξασφαλίζει την απόλυτη στεγανότητα και δεν αφήνει τίποτα να ξεφεύγει. Απολαύστε κάθε γουλιά χωρίς ανησυχίες με αυτό το καπάκι υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,60 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμφάνισή σας με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml!
Τιμή 4,01 €
Roshen lacmi σοκολάτα γάλακτος 90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα γάλακτος 90gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα γάλακτος 90gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Απολαύστε την πλούσια σοκολάτα γάλακτος της Roshen και αφεθείτε σε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Roshen lacmi σοκολάτας!
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Αλμωπία γεμιστές πιπεριές τουρσί από το χωριό 680gr

Οι γεμιστές πιπεριές τουρσί από την Αλμωπία είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαυστικές, τραγανές και γεμάτες με νόστιμο γέμιση, αυτές οι πιπεριές τουρσί είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι. Απόκτησέ τες τώρα και απόλαυσε μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις!
Τιμή 3,32 €

Συμεωνίδης χουρμάδες αποξηραμένοι 200gr

Αποξηραμένοι χουρμάδες της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι οι καρποί του φοίνικα Phoenix dactylifera, ενός δέντρου που συναντάμε σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν σκέτοι ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, κλπ. Αποτελούνται κατά 70% από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Τιμή 1,02 €